kis ország, kis internet

Webber

Webber

Itt a Tumblr Pro, megszűnik a Millásreggeli

2014. április 01. - al webber

Napi hírcsokor: 

1. A tumblr dashboardon megjelent egy új gomb: "go pro". Hát én kipróbáltam, egy nagyon szép inspiráló videó fogadott, hogy ki számít pro-nak, és miért jó ez, stb. Röviden: mindenki lehet pro (vagy profi - pestiesen). Majd egy kis animált átmenet után, megerősítve, hogy valóbán átváltok az ingyenes pro accountra, visszadobott a dashboardomra, ahol az összes változás annyi, hogy az avatarom felett egy kis kalap ikon jelent meg, ami persze nem kattintható, csak ott figyel.

2. Reggeli mellett hallgatott kedvenc rádióműsorom (mert más reggeli műsor gyakorlatilag nincs az országban, ami élvezhető és valami tartalmat is nyújt), a Millásreggeli stábja ma azzal nyitott, hogy ez az utolsó adás, és a csapat könnyes szemmel elbúcsúzik kicsiny, ámde annál hűségesebb közönségétől.

3. Április 1. van. 

A bejegyzés trackback címe:

https://webber.blog.hu/api/trackback/id/tr555888752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása