kis ország, kis internet

Webber

Webber

Internet Hungary 2011: előzetes Vol. I.

2010. szeptember 17. - al webber

Október 26-27-én lesz az Internet Hungary, ezúttal nem Tihanyban, hanem Siófokon (aki az okokról még nem értesült, itt nézhet utána). Elég érdekesnek tűnik az idei program, jobb, mint az elmúlt pár évben, nézzünk egy-kettőt!

 


 

A közösségi oldalak tündöklése és bukása

okt. 26., 11:35-11:50, Siófok - Azúr

Rövid előadás lesz, főleg a "bukásra" vagyok kíváncsi, illetve arra, hogy mit jósol Kis Gergely (GKIeNET) az egyre erőteljesebb facebook és twitter dominancia fényében mondjuk egy iwiw-nek. De szerintem az iwiw-ről lesz szó még sokszor a konferencián, és nem éppen pozitív szövegkörnyezetben :)

 


 

A közösségi média új lehetőségei (angol)

okt. 26., 11:50-12:20, Siófok - Azúr

Helyalapú szolgáltatásokról, foursquare-ről és társairól fog egy amerikai előadó beszélni. Ez a legtrendibb topic 2010-ben, nálunk mégis (vagy pont megszokott módon) gyerekcipőben jár: foursquare, gowalla, facebook places, yelp - ezeket kb. még a "geek"-ek is valami szitokszónak gondolják. Érdekesnek tűnik.

 


 

Folyt. köv.!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://webber.blog.hu/api/trackback/id/tr432302931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása